Hakkari – Uşak arası kaç km!

Hakkari – Uşak arası kaç km!

Hakkari – Uşak arası kaç km, özel araç ve otobüsle Hakkari – Uşak yolculuğu kaç saat sürer?

 

Türkiye’nin zenginlikleri içinde keşfe çıkmak, Hakkari’den Uşak’a doğru bir yolculuk yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Bu yazıda, Hakkari ile Uşak illeri arasındaki mesafe, bu yolculuğun tahmini süresi hakkında bilgiler sunacağız. Ancak önce, Hakkari’yi daha yakından tanıyalım.

Hakkari, Türkiye’nin güneydoğusunda yer almaktadır. Dağlık arazileri, etnik çeşitliliği ve doğal güzellikleri ile ünlü bir şehirdir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Hakkari’nin nüfusu 2022 yılı verileri ışığında 275.333 kişidir.

Uşak Haber’in haberine göre Hakkari, doğa tutkunları ve tarih meraklıları için çekici bir destinasyondur. Et ağırlıklı Hakkari mutfağı da popülerdir. Etnik grupların bir arada yaşadığı Hakkari, turistik bir noktadır. Bu ile seyahat planlaması yapabilirsiniz. Seyahatten önce bu yazıyı dikkate alabilir, ayrıntılı bir şekilde planlama yapabilirsiniz.

Hakkari İle Uşak Arası Kaç Km?

Hakkari ile Uşak lokasyonları arasındaki mesafe E90 yolu üzerinden 1.578,8 kilometredir. Farklı ulaşım opsiyonlarını kullanarak Hakkari’den Uşak’a seyahat edebilirsiniz.

Hakkari İle Uşak Arası Kaç Saat Sürer?

Hakkari ilinden Uşak’a iline araç ile yapacağınız seyahat ortalama olarak 19 saat 18 dakika sürecektir. Hakkari’ye otobüs aracılığı ile yolculuk yapmayı planlarsanız, bu yolculuk firmaya bağlı olarak değişebilmektedir. Ancak, otobüs ile ulaşım süresi 30 saati bulabilmektedir.

Hakkari  İle Uşak Arası Ulaşım Seçenekleri

Hakkari- Uşak arası ulaşım seçenekleri şu şekildedir:

  • Araç: Kendi aracınız ile ya da araç kiralayarak Hakkari’den Uşak’a seyahat edebilirsiniz. Ancak, mesafe çok fazla olduğundan molalarınızı dikkatli bir şekilde ayarlamalı, doğru bir seyahat planlaması yapmalısınız.
  • Otobüs: Hakkari’den Uşak’a otobüs ile seyahat edebilir, otobüs firmalarının güzergahlarına göz atabilirsiniz. Seyahat süresi ve fiyatlar firmalara bağlı olarak değişebilir.

Hakkari İle Uşak Arası Otobüs Firmaları

Hakkari ile Uşak illeri arasında hizmet veren otobüs firmalarından bazı popüler olan firmalar şu şekilde sıralanmıştır:

  • Mardin Seyahat
  • Zümrüt Turizm
  • Dilmenler Mardin

Çeşitli otobüs firmalarından sizin için en uygun olan firmayı tercih edebilir, Uşak’a otobüs aracılığı ile seyahat edebilirsiniz.

Hakkari İle Uşak  Arası Yol Tarifi

Hakkari ile Uşak arası yol güzergahı şu şekildedir: Hakkari, Şanlıurfa, Osmaniye, Adana, Konya, Afyonkarahisar, Uşak.  Bu yol güzergahında navigasyondan da yardım alarak Uşak iline seyahat edebilirsiniz.

 

Kaynak: www.usakhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.