Yüksekova'da ‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor

Yüksekova'da ‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dize Mahallesi'nde Aile Sağlık Merkezi yapılıyor.

 

Yüksekova Dize Mahallesi Muhtarı Şükrü Tunç, Hakkari Valiliğine ve Hakkari İl Sağlık Müdürlüğüne yaptığı girişimler sonucu Dize Mahallesin'deki 317 Hamit Kesici Sokağında yer alan mıntıkaya 'Aile Sağlık Merkezi'ni kazandırdı.

Yapılan girişimler sonrası 'Aile Sağlık Merkezi'nin inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 3.Nolu Aile Sağlık Merkezi ismiyle mahalle sakinlerine hizmet verecek.

''MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN''

Yeni 'Aile Sağlık Merkezi'ne kavuşuyor bundan dolayı mutluyuz diyen Yüksekova Dize Mahallesi Muhtarı Şükrü Tunç, ''Mahalle sakinlerimiz doktora gitmek için farklı noktalarda bulunan yerlere yada direk hastaneye giderek tedavilerini yapıyorlar. Mahalle muhtarı olarak sıkı-takipli görüşmeler ve girişimlerde bulunduk. Şükür en sonunda mahallemize 3.Nolu Aile Sağlık Merkezi'ni verdiler. Bi zde vatandaşın hizmetine sunmak için inşaatına başladık. İnşallah kısa sürede biter. Mahallenin sınırsız hizmetine girer. Bundan dolayı çok mutluyuz. Çünkü yıllardır sorun haline gelmişti. İnşaatı biter bitmek gelecek doktorlarla mahalle sakinlerine hizmet verecek. Bu güzel hizmet için emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Şimdiden hayırlı olsun'' dedi.

81-169

83-76

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.