İnşaat Mühendisi Arslan'dan bayram mesajı

İnşaat Mühendisi Arslan'dan bayram mesajı

Hakkari İnşaat Mühendisi Şaban Arslan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan mesajında;

''On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir  Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu Bayrama ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.

Cenab-ı Hakk rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan içerisinde tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz tüm ibadetleri kabul buyursun inşallah. Maneviyat iklimi  mübarek  Ramazan ayının ilahi esintilerinin tüm hayatımızda devam etmesini dilerim.

Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Ramazan Bayramı vesilesiyle ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını Filistin’de tüm dünyanın gözü önünde yaşanan katliamın, soykırımın bir an önce son bulmasını yüce Mevla’dan niyaz ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sınırda ve içerde vatan görev yapan Mehmetçiklerimize,  Güvenlik Polislerimize ve hemşehrilerimiz olmak üzere  milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa  hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.