Başkan Arslan'dan Tünel tepkisi!

Başkan Arslan'dan Tünel tepkisi!

Hakkâri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari-Çukurca karayolundaki çığ tünellerinde Işıklandırma ve tünel girişlerinde asfalt yapılması gerektiği belirtti.

 

 

Yazılı bir açıklamada bulunan Başkan Arslan şu ifadelerde bulundu;

‘’Hakkari-Çukurca karayolunun 10. kilometrede Depin sümbül dağı mevkiindeki çığ tünelleri altında ışıklandırma olmadığı ve ayrıca tünel altı asfalt olmadığından aylar önce düşen çığların halen temizlenmediğinden tüneller geliş gidiş olarak kullanıldığı ve tünel altında tuzdan dolayı görüş mesafesinin azaldığı görülmektedir’

Kaza riskinin çok fazla olduğunu ve Sürücülerden çok şikayet aldıklarını belirten Arslan, ‘Tünellerin ışıklandırılması, oluşan kasislerin asfaltlanması ve düşen çığ kütlelerinin temizlenerek trafiğin çift yönden sağlanması için karayolları şube şefliğine çağrıda bulunuyoruz. ’dedi.

193428a0-71b0-44b6-a779-d5867f2d340d.jpg

cc8c8301-f5e4-42ad-a9ba-c84f8af0bb86.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum