En İyi Adana Otelleri

En İyi Adana Otelleri

Adana ili her mevsim binlerce ziyaretçi ağırlayan popüler şehirlerden bir tanesidir.

Adana ili her mevsim binlerce ziyaretçi ağırlayan popüler şehirlerden bir tanesidir. Bahar ve yaz aylarında tarihi yerleriyle de dikkat çeken şehir doğasıyla da büyüleyen bir manzaraya sahiptir. Yaz aylarının sonlarına doğru bile denize girilebilirken şehir içinde birçok tarihi ve turistik mekân bulunur.

Yaz ve bahar aylarında birçok turiste ev sahipliği yapan Adana otel bakımından da zengin bir şehirdir. Yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan şehirde konforlu konaklama tesisleri bulunur. 5 yıldızlı otellerden herkesin bütçesine uygun konforlu tesislerle hizmetler sunulur.

Otel rezervasyon için dört mevsim hizmet sunulması söz konusu iken yaz ve kış aylarında da vakit geçirebilmek mümkündür. Konaklama süresi boyunca istenilen konforun yakalanabilmesi mümkün olurken aynı zamanda bütçeye uygun seçeneklerde değerlendirilebilir.

Adana Hilton SA

Adana Hilton SA oteli şehir merkezine 6 km uzaklıktadır. Kolay bir ulaşım imkânı bulunan otelde konforlu bir şekilde konaklama sağlanabilir. Otelin ücretsiz olan otoparkı bulunur. Adana seyahatleri sırasında rahatlıkla konaklanama yapılabilecek Adana Hilton SA otelin aile için uygun olması da ayrı bir avantajdır. Yüzme havuzu, havaalanı ulaşım hizmeti, spor salonu, masa tenisi gibi birçok aktiviteyi de içerisinde barındırır.

Adana araç kiralama hizmetlerinden de faydalanılarak kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilir, ücretsiz olan otoparkına aracınızı konumlandırabilirsiniz. Otelin bir diğer özelliği ise Kemer altı cami ve Bebekli kilise gibi tarihi yerlere yakın olmasıdır. Yakın mesafelerde olan önemli ve tarihi yerleri ziyaret edebilir, otelin sunduğu kaliteli hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Sheraton Grand Adana Hotel

Adananın popüler olan konaklama tesislerinin başında gelen Sheraton Grand Adana Hotel merkeze yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır. Adana içerisinde yer alan 5 yıldızlı otellerin başında gelen hotel konforlu ve kaliteli hizmet sunan konaklama tesislerindendir.

Odaları Seyhan nehri ve şehir manzarasını yakından görürken üst düzey bir konforla konaklama sağlanabilir. Türk ve dünya mutfağından yemeklerin tadılabileceği restoranlara sahip hotelin aynı zamanda spor salonu ve yüzme havuzları bulunur.

Adana merkez cami ve Taş Köprü tesise yakın mesafede olmasından ziyaretler sağlanabilir ve keyifli vakitler geçirilebilir.

Golden Deluxe Hotel

Şehir merkezinde yer alan Golden Deluxe Hotel merkezde olmasından yürüyerek kolay bir şekilde ulaşıma uygun bir tesistir. Özel aracın da ücretsiz bir şekilde otopark hizmetinden faydalanabileceği gibi aynı zamanda yürüyerek de ulaşıma müsaittir.

Konforlu ve kaliteli bir hizmet sunan hotelin ücretsiz kahvaltı servisi, odalarında mini barı, oda servisi, klima ve kasa hizmetleri de avantajları arasındadır. Evcil hayvan kabul edilmemekte olan otelin yakın konumunda Atatürk parkı, Misis Mozaik Müzesi gibi tarihi mekânları ziyaret edilebilir.

Güney Adana Otel

Adana il merkezine 4 km uzaklıkta olan Güney Adana Otel havalimanı ve otogara da 5 km uzaklıktadır. Kolay bir şekilde ulaşım imkânı sağlanan otelin ücretsiz olarak pek çok hizmeti bulunur. Konaklama tesisinin konforlu olmasının yanı sıra Sabancı Merkez cami, adana Merkez Park ve Taş Köprü yakın olmasından ziyaret edilebilir. Otelin sunduğu kaliteli hizmetler içerisinde resepsiyon, Wifi kullanımı, ortak TV, klima, kasa, banyo, lobi ve çocuklu aileler için oyun alanları bulunur.

Çavuşoğlu Otel

Çavuşoğlu Otel, Adana il merkezinde bulunur ve her konumdan yürüme mesafesindedir. Şakir paşa havalimanına da 4 km uzaklıkta olmasından uçakla ziyaret eden turistler için yakın konumda olan bir tesistir. Yeni cami, Atatürk Parkı ve Adana Merkez Park gibi önemli mekânları ziyaret etme imkânı bulunur.

Otelin sunduğu konforlu ve kaliteli hizmetler arasında ücretsiz otopark hizmeti başta gelirken odalarda oda servisi, ücretsiz kahvaltı hizmeti, banyo, televizyon ve çalışma masası gibi özel hizmetlerde yer alır.

Riva Reşat Bey Hotel

Riva Reşat Bey Hotel, yürüme mesafesinde olmasından kolay bir ulaşım imkânı sunarken aynı zamanda şehir merkezine de 300 metre yakın bir konumdadır. Konaklamak isteyen misafirlere sabah kahvaltısı, 24 saat açık olan resepsiyon, havaalanı ulaşım hizmetleri gibi pek çok hizmet ücretsiz olarak sunulur.

Farklı tatların tadılabileceği özel bir restoranı bulunmasının yanı sıra yakınlarında yer alan restoranlarda da adana kebabı yeme imkânı bulunabilir.

Divan Adana Otel

Divan Adana otel, tatil ve iş seyahatleri için tercih edilen konaklama tesisidir. Konforlu ve kaliteli hizmet sunan otelde 180 oda bulunur. Kapalı yüzme havuzu ve SPA gibi hizmetlerin bulunduğu tesiste uzak doğu lezzetlerine de yer veren restoran bulunur.

Yeri, merkezi olan Divan Adana otel çocuklu aileler için de uygun olup odalarının geniş ve konforlu olması sunduğu avantajlar arasında yer alır.

Ramada Hotel

Ramada hotel, hizmet kalitesi ve doktor hizmetlerinin bulunmasıyla misafirlerine birçok farklı avantaj sunan konforlu bir konaklama tesisidir. Standart odalarının yanı sıra süit odalarına kadar birçok farklı oda seçeneği bulunur. Konaklama tesisi içerisinde 7/24 doktor ve SPA hizmeti bulunurken müşteri memnuniyetini kazanmış olan en iyi otellerden biridir. Adana araç kiralama şirketleri ile gezinizi konforlu hale getirebilirsiniz. Otel rezervasyonunu erken yaptırmak önemlidir

Ramada hotel ve diğer otellerin yanı sıra adana merkeze yakın konumda yer alan Double Tree By Hilton adana, İbis adana, Sürmeli, Otel Seyhan, Anemon Adana Hotel gibi birçok farklı hizmet sunan otel seçenekleri bulunur. Her bütçeye uygun ve kaliteli otelin Adana’da yer almasıyla konforlu bir konaklama imkânı kolaylıkla bulunabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum