Çağrı Güvenlik'ten duyuru!

Çağrı Güvenlik'ten duyuru!

Hakkari'de faaliyet gösteren çağrı Güvenlik yeni dönem açtıkları kursta görev alacak eğitmen alımı yapılacağını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Üç yıldır Hakkari ilinde faaliyet gösteren Çağrı Güvenlik Eylül Döneminde başlayacak olan kurslarda görev alacak  4 eğitmen alımı yapılacağını açıkladı. 

Çağrı Güvenlik yetkisi Berfin Ertuş, yeni dönem kayıtlarının tamamlandığını belirterek Etkili İletişim Dersi ile Temel İlk Yardım derslerinde eğitmen ihtiyacı bulunduğunu  söyledi.

Emekli polis ve ya askeri personele de görev verilebileceği söyleyen Ertuş, özellikle Hakkari'de ikamet eden bu pozisyondaki kişilerden başvuru beklediklerini bildirdi. 

Etki İletişim dersi için aranan şartlar: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Psikoloji veya İletişim alanında 4 yıllık Yüksekokul mezunu olmak, bu konularda Yüksek Lisans yada doktora yapmış olmak. 

Temel İlk Yardım dersi İçin aranan şartlar: Tıp Doktoru veya İlk Yardım Eğitici sertifikasına sahip 4 yıllık Yüksekokul mezunu sağlık personeli veya Paramedik olmak. 

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.