Çağrı Güvenlik'te kayıtlar için son bir hafta!

Çağrı Güvenlik'te kayıtlar için son bir hafta!

Hakkari'nin de bir yıldır faaliyette olan Çağrı Özel Güvenlik ve Koruma deneyimli uzman kadrosu ile Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyenlerin hizmetinde.. Çağrı Güvenlik Aralık dönemi kayıtları başladı. Başvurular için son tarih 20 Ekim olarak duyuruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

üç yıldır Bulvar Caddesi Hakkari Belediyesi bitişiğindeki Portakal Manavı üstündeki adresinde hizmet veren Çağrı Özel Güvenlik ve Koruma yoluna emin adımlar ile devam ediyor.

Hedefiniz özel olmak ise Çağrı Özel Güvenlik yanınızda. Uzman eğitici kadrosu ile geleceğinize güvenle bir adım atın! 

Önce eğitim sonra güvenlik, yeni bir meslek yeni bir iş için: Yenileme eğitimleri, silahlı ve silahsız atış eğitimleri için en iyi adres Çağrı Özel Güvenlik Deneyimli eğitmen kadrosu ile Özel Güvenliğin farklı aşamalarını profesyonel bir şekilde öğrenmek istiyorsanız Çağrı Özel Güvenliğe uğrayın!

Kurslarımıza kaydolun mesleksiz ve işsiz kalmayın!

Çağrı Özel Güvenlik Kursu Müdürü İshak Ertuş, "Hakkari'nin gözde firması Çağrı Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri açmış olduğu temel ve yenileme kursları sayesinde gençlerin güvenlikçi olabilme umutları ve hayallerini gerçekleştiriyor. 15 kişilik öğretmen kadrosu ve 30 kişilik sınıflarda Güvenlik eğitiminde kaliteden ödün vermeyen Çağrı Güvenlik'te yeni dönem kayıtları başladı. Bir kurs dönemindeki eğitimler 17 gün sürüyor. Kayıt için sizleri şirketimize bekleriz. Bir telefon kadar yakınınızdayız" ifadelerini kullandı.

Gerekli evraklar;

Nüfus cüzdanı fotokopisi 

4 adet biyometrik fotoğraf 

İkametgah fotokopisi

Diploma fotokopisi 

Sağlık raporu 

Sabıka kaydı 

Adres: Bulak Mahallesi Belediye Yanı Portakal Manavı Üstü Hakkari 

Telefon: 04382 211 45 55  & 0533 921 44 36

web: gü[email protected]

email: [email protected]

1.jpg

whatsapp-image-2022-11-04-at-11-15-28.jpeg

3.jpg

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum