Bir Başarı öyküsü


 Onunla hemşeri olmanın verdiği gururla satırlarıma başlamak istiyorum. Son yıllarda ülkemizde çalışan kadın sayısı artış göstermekte. Kadın girişimciler günlük hayatta karşılaştıkları birçok zorluğa rağmen iş yaşamında da var olduklarını kanıtlıyor. Birazdan anlatmaya başlayacağım kadın, başarı hikayesi kitaplara konu olacak türden. İşte o Sevda KESKİN. Onu yakınen tanıyorum. Onu tanıyanlarda her zaman takdir etmişlerdir.  yaptıkları çalışmalarıyla her zaman yöre halkından tam puan almıştır. Coğrafyası zor bir şehirde kadın olmanın yanı sıra hem anne olup hem de kadınlara örnek olup güzel başarılara imza atmak kadının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Kadın ruhunun ne kadar yüce olduğunu merhametle, sevgiyle, saygıyla birleşip ve başarılarla yaptıkları çalışmaları güzel neticelerle sonuçlandırıyor. 

 Kadınların sorumluluğunu üstlenmek  için gece gündüz adeta çaba sarfediyor. Takdire şayan çalışmaları Romanlara konu olacak adeta  bir fedakarlık hikayesi oluşturuyor. Yaptığı yeniliklerle, projelerle bölgede kendini gösteriyor, başarı grafiğini günden güne zirveye taşıyor. Merak eden, sorgulayıcı olmaktan kaçınmayan, inanç ve sezgilerini mantık süzgecinden geçiren, yönetim becerilerini profesyonel olma yolunda sürdüren ve öncülük ettiği kadınlara örnek oluyor. O hiç bir zaman düşlemedi her zaman başarılı olmak için çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Kendi halkı için yaptığı çalışmalar, göstermiş olduğu çaba ve fedakarlıklar neticesinde güzel başarılar sergilemiştir. Girişimci, azimli ve sabırlı duruşu ile çevresine ilham veren, teşvik eden çalışmalara imza atmıştır. Sevda KESKİN gibi girişimci ruhuna sahip kadınların halk ve devlet tarafından desteklenip güzelliklere vesile olması gerekmektedir. 
Sözü daha da uzatmadan onun başarı öyküsünü en yalın haliyle siz değerli okuyucularıma anlatıyor kendisini azminden ve başarısından dolayı tebrik ediyorum.

Daha nice mutlu başarılara..

685968e6-464f-4385-8dcc-ac264f331f3c.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum