Maliyetine Ev Hakkari Ana Bayiliği açıldı

Maliyetine Ev Hakkari Ana Bayiliği açıldı

Türkiye’de inşaat ve müteahhitlik yapım sistemine yeni bir yön verme Maliyetine Ev-Arsa-İşyeri markası Hakkari ana şubesi hizmete açıldı.

Halife Derviş Mahallesi’ndeki Fidan Hanım Caddesi üzerindeki işyerinin açılışına, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Türk Telekom İl Müdürü Adem Çatal ve Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih keskin ile çok sayıda davetli katıldı.    

Hakkari'de profesyonel iş ortakları ile birlikte hizmet vermeye başlayan ‘Maliyetine Ev firması’ yetkililerinin katılımcılara bilgi verdiği açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, bu tür hizmetlerin Hakkari’de hayata geçirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Ak Parti İl Başkanı Kaya, Belediye Başkan adayları Ölmez ve Demirci işyerinin kurdelesini keserken, katılımcılara ikramda bulunuldu. 

Açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür eden işyeri sahibi Murat Keskin Hakkari'de ilk defa böyle bir işyerinin hayata geçirildiğini söyledi.   

Maliyetine Ev markası müşterilerinin  %100 garantili %100 güvenli maliyetine mülk sahibi olabilmeleri için Türkiye geneli projelerini üretmeye devam ediyor. “önce tapunu alırsın, sonra ödemeni yaparsın” mottosu ile hizmetini vermediği hiçbir şey için ödeme kabul etmiyor. Hizmet verdikçe aldığı ödemeler ile müşterilerini %100 güvence altına alıyor.     Mülk alım sistemini baştan yazan Maliyetine Ev markası kredi - banka - faiz - kefil işlemlerini ortadan kaldırarak müşterilerini peşinat ve taksitlerle bütçelerine uygun projelere dahil ederek onların mülk alım süreçlerini kolaylaştırıyor. Projelerinde müşterilerini uygun fiyatlı mülk sahibi yaparak alırken kazandırıyor yani tapularını aldığı

Kat karşılığı müteahhitlik sisteminde %100 garantili inşaat yapan Maliyetine Ev markası mülk alım süreçlerinde ve inşaat yapım süreçlerinde Hakkari halkının yanında. Herkesi Maliyetine Ev şubelerine ev sahibi olmak için bekliyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.