Kadınların Toplumdaki Yeri Ve Önemi

 

  Bana, “Neden kadınları bu kadar çok yazıyorsun?” diyorlar. Anlatayım; çünkü ben sevmeyi bir kadından öğrendim. Bir insanin bir insanı nasıl sevebileceğini, sevdiği için neler yapabileceğini, aşktaki cesareti, kararlılığı, mücadeleyi ve sevdiğin insan için girebileceğin tüm riskleri bir kadından öğrendim. İnsanın sevdiğini nasıl taşıması gerektiğini, onu nasıl sahiplenebileceğini ve sevdiği için nelerden vazgeçebileceğini bana bir kadın öğretti. Ben istiyorum ki herkes bunu öğrensin.

   Sürekli kadınları yazıyorum. Çünkü sevdikleri insanlar tarafından kandırılıyorlar, hayata küsüyorlar ve bir daha kolay kolay kendilerine gelemiyorlar. Yanlış seçim yaptıklarının farkına varmakta zorlanıyorlar. Ve hayatlarının büyük bir kısmını o yanlış için heba edip canında derman kalmayana dek hayattan soğumaya devam ediyorlar. İşte ben, kadınlara gerçekte kimin adam olduğunu, kimin adam kılığına büründüğünü anlatmaya çalışıyorum.

    Sürekli kadınları yazıyorum. Çünkü bir erkek unutmak icin bir çok sebep bulabilirken, bir kadının unutmak için hiç sebep bulamadığını fark ettim. Ve o sebepleri bulabilmeleri için kadınlarımıza yardım etmeye karar verdim. Ben istiyorum ki yanlış insanları tanısınlar, hayatlarından uzaklaştırsınlar ve doğru insanlarla mutlu olsunlar.

   Sürekli kadınları yazıyorum. Çünkü ben çaresiz kadınlar gördüm. Yapabilecekleri hiçbir şeyleri yoktu. Kendi kendi ne soluyorlardı. Hayatlarının altüst edilmesi,hayallerinin ve umutlarının çiğnenmesi yetmiyormuş gibi bir de toplum tarafından eleştirilip ayıplanıyorlardı. Ben bir kadının çaresizliğinin dünyadaki hiçbir şey ile ölçülemeyeceğine şahit oldum.Ve onlara çare olacak, tekrar ayağa kaldırıp hayata tutunmalarını sağlayacak yazılar yazmaya karar verdim.

“Allah sizden; kadınlara karşı iyi ve hayırlı olmanızı ister; çünkü onlar, sizin analarınız, kızlarınız veya teyzelerinizdir."

   Sürekli kadınları yazıyorum.Çünkü kadınlar çok güzel gülümsüyorlar. Ancak bazı menfaatçiler bu gülümsemeleri kadınlara cok görüp onlardan almaya çalışıyorlar. Dünyanın, kadınların bu gülümsemelerinden mahrum kalmasını istemediğim için,çiçek kadar narin kadınların boş insanlar yüzünden solup gitmelerine gönlüm razı gelmediği için kadınları yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. Bana ister yalaka deyin,ister hakaret edin, ister beni eleştirin. Ama ben bu davamdan vazgeçmeyeceğim. Ve ömrümün sonuna kadar kadınlarımızın yanında olmaya,onlara gerçekleri anlatmaya devam edeceğim.

   Dipnot; Sana kadını ve senden ne istediğini anlatayım; kadın demek tamamlayıcı demektir. Bir kadının sevgisine sahip olamayan bir erkek, ne kadar güçlü olursa olsun yalnızdır ve eksiktir. Kadın demek, hayat demektir. Bir kadının bir erkeği mutlu etmesi, ona hayat vermesi demektir. Bu yüzdendir ki bir kadın tarafından mutlu edilmemiş hiçbir erkek hayattan tat alamaz. Kadın demek, cennet demektir.Bir kadının sevgisini kazanmış bir erkek bu dünyada cenneti yaşıyor demektir. Çünkü bir kadın sevdiği adamın mutluluğunu kendi mutluluğundan daha çok önemser ve onun cennetteymiş gibi yaşaması için elinden geleni yapar.

   Bak dostum, bir kadın istesin, beş yüz erkeği peşinden koşturabilir. Üzülsün; yüzlerce erkek onu güldürmek için sıraya girebilir. Arzulasın; bütün dünyayı önünde eğebilir. Tüm bunlara rağmen senin için ağlıyorsa sevginin hakkini ver, gözyaşlarını sil ve ona sahip çık. İnan bana bir kadını mutlu etmek hiç zor değil. Tut ellerinden, gözlerinin içine bak,“Her şeye rağmen benimsin.” de ve bunun hakkını ver. Hepsi bu kadar basit!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum