Hakkari'de yılların aşçısı muhtar adayı oldu

Hakkari'de yılların aşçısı muhtar adayı oldu

Hakkari'de yıllardır yemek sektöründe hizmet veren Abdulvehap Ataman Karşıyaka TOKİ Mahallesine muhtar adayı oldu.

Hakkari Objektif Haber

Belediye başkanlığı ile birlikte mahalle muhtarlıkları için de müracaatlar yapılırken Hakkari'de önemli mahallelerinde muhtarlık yarışı başladı.

31 Mart yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde değişik mahallelerde de ve değişik mesleklerde insanlar muhtar adayı oluyor.

Karşıyaka TOKİ Mahallesinin  sevilen ve sayılan simalarından yılların aşçısı  Abdulvehap Ataman, mahallenin sorun ve sıkıntılarını yakından bildiği için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Daha güzel ve daha rahat yaşanılabilir bir mahalle için elinde gelen her şeyin daha fazlasıyla yapacağını belirten Ataman, muhtar adaylığı ile ilgili  şu ifadelere yer verdi.

‘Bizler sadece aday olmak için yola çıkmadık. Halka hizmet, hakka hizmettir, amacıyla  yola çıkarak adalet ve liyakat ile devlet adabı içinde mahallemize en iyisini nasıl yapabiliriz düşüncesi ve mahallemize olan sevgimiz bizleri sizlerin karşısına getirmiştir. Şunu da açık yüreklilikle ve samimiyetle söyleyebilirim ki ben ve ekibim aday olurken hiçbir yerden icazet almadık. Sadece Karşıyaka TOKİ Mahallesi halkının hizmetkarı olmak için kendimizi sizlere emanet ederek sizlerden icazet istedik ve hür vicdanlara teslim ettik. Mahallemizin birçok sorunu var ve bunların üstesinde geleceğim inşallah. Hem mahalle tanıtımımız için hem şehrimizin tanıtımı için çok güzel bir projelerim var. Mahallemize yeni bir soluk getirmeyi planlıyorum. Herkes mahallemizi tanıyacak, mahallemizin güzelliklerini görecek" dedi.

Ataman evli ve 2 çocuk babasıdır. 

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum