Hakkari Tanıtım ile Özel röportaj

Merhaba değerli okurlarım, Hakkari Tanıtım ekibiyle yaptığımız röportaj'da siz değerli  halkımıza memleketimizin eşsiz güzelliklerini, dengbêjlerini ,sanatlarını sadece Hakkari^'de değil ilçelerinde, köylerinde misafirlik ederek bizlere tanıtma çabasında olan çiya ve mert kardeşlerimizi zor imkanlarda yaptıkları çalışmalar için tebrik ve devamı için başarılar dilerim ilk önce... 

Evlerinde bir odasını home ofis yapıp  bizlere Hakkari'yi tanıtmak için  ilçelere giden orda bir çok zorluklara  göğüs geren ekip ,hiç bir kurum ,kuruluşlara bağlı olmayarak çalışıyorlar, ve olmayacaklarını da belirttiler. 

Değerli valimizden izinlerini alarak yollara düşen unutulmaya yüz tutmuş tarihi yerler,örf adetlerimiz tekrar hatırlatmak amaçlayan ve bunu Bir nebze olsa bile başardıklarını söyleye bilirim. Benim için tam anlamıyla başarmışlardır . 

Eskiden çocukluğumuz sokaklarda ,bahçelerde geçerdi, oyuncaklarımızı çamurdan yapardık nadiren oyuncak bebekleri,arabaları  olanlar oluyordu ,şimdi ise dört duvar arasında çocuklarımızı yetiştiriyoruz tabi ki bir olamaz o zamanki çocuklarla şimdikiler sürekli yeni çıkan oyuncaklardan, şımartırmış çocuklarımız var.

Bu bizim eksikliğimiz onlar için her anlamda en iyisini yapmalıyız. 

Komşuluğumuz eskilerde kaldı eski samimiyet kimsede kalmadı. 
Bunları tekrar hatırlatıp bize aşılamaya çalışan gündüz ailesi her yeri gezerek bin bir türlü insanla tanışıp kültürel olarak eski değerlerimizi kazandiımaya ve tekrar o eskilere gitmek için bi fırsat olarak buluyorum. 

Hakkari halkı her zaman herşeyin en iyisini hak ediyor ,değerlerimiz ve insan şefkatı olan bi şehir herşeyden önce sıcak kanlı olmaları  yabancıya da sevdirmiştir memleketimizi. 

Ekonomik olarak düşük olan esnafın kendisini toparlamak için çaba sarf eden birbirine destek olan bir halkız, bütün çabamız kalkındırmak ve evine herkesin ekmek götüre bilecek işsiz kimsenin kalmasını istemiyoruz.

İş adamların kendi şehirleri ve halkı için gelişime açık bi şekilde yapılandırması başka illere yatırım yapmadan önce kendi memleketlerine yapılması bizler için de gurur kaynağı olur . 

Hakkari tanıdım sayfası sadece gezerek değil özel günlerde de yanınızda olup en iyi çekimler yaparak özel günlerinizi anı olarak sizlere en iyi şekilde hatırlamak baktığınızda iyiki diye bileceğiniz bi ekip .
Röportaj da sadece onları konuşturup bende bakmakla yetindim keyifli bi sohbet oldu ,kendilerine ve Valimize verdiği desteklerden dolayı  şükranlarımı sunarım. 

Not:

Düğünler ve özel günleriniz için anı ölümsüzleştirmek isterseniz numaralarını bırakıyorum. 

05426959713(Mert Gündüz)

05426959714(Hamza Gündüz) 

Çekim depremden önce olmuştur, tüm depremzedelere geçmiş olsun .Hakkari halkının yaptığı yardım ve dayanışmalarından dolayı teşekkür ederim...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum