DEM Parti adaylarından esnaf ve STK ziyareti

DEM Parti adaylarından esnaf ve STK ziyareti

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim hazırlıkları kapsamında esnaf ve sivil toplum örgütü yöneticilerini ziyaret etti.

31 Mart seçimlerine bir ay kala Hakkari'de seçim hareketliliği devam ediyor. 

DEM Parti Hakkari İl Örgütü seçim hazırlıkları kapsamında kent merkezinde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti ve Kamu Emekçileri Sendikası Hakkari Şubeler Platformunu ziyaret etti. 

Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, İl Eşbaşkanları ve DEM Parti Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Mehmet Sıdık Akış ile Viyan Tekçe'nin bulunduğu DEM Parti heyeti seçim sorun ve sıkıntıları dinledi.

Ardından kentteki meslek kuruluşlarının yetkilileri ile görüşen Milletvekili Bartın Başkanlığındaki DEM Parti heyeti, STK temsilcilerinin öneri ve görüşlerini dinledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.