OMAR İcra heyeti Hakkari'de konser verdi!

OMAR İcra heyeti Hakkari'de konser verdi!

Hakkâri Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2.Ters Lale Kültür, Sanat, Spor ve Kitap Festivali kapsamında İstanbul Üniversitesi Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMAR) Türk Müziği İcra Heyeti bir konser ver

Atatürk Kültür Merkezi’nde verilen konsere Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Jandarma Genel Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Şef Gönül Paçacı nezaretinde İstanbul Üniversitesi OMAR Türk Müziği İcra Heyeti birbirinden güzel eserler seslendirdi.
 
Konser sonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak, Şef Gönül Paçacı ve icra heyetine teşekkür ederek plâket ve çiçek takdim etti.
 
Etkinlik kapsamında Vali Toprak ve beraberindekilere Türkiye Aşçılar Federasyonu’ndan 13 aşçı tarafından hazırlanan 7 bölgeye ait yöresel yemek ve tatlılardan ikram edildi.

1-733.jpg2-674.jpg3-552.jpg4-449.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.