Gazetecilerden Eş Başkan Akış’a ziyaret!

Gazetecilerden Eş Başkan Akış’a ziyaret!

Hakkâri Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Mehmet Özkan, yönetim kurulu ve üyeleri Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinden sonra Hakkari Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı M. Sıddık Akış’ı Hakkari Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Özkan, Başkan yardımcısı Ali Yiğit, Yönetim Kurulu ve üyeleri ziyaret etti. Gazeteciler, Eş Başkan Akış’a yeni görevinden başarılar dileyerek bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye eş başkanı Akış, Basının önemine işaret ederek, “Çıkan sonuçlar halkımıza hayırlı olsun. Halkımızla dayanışma içerisinde olma anlayışıyla hizmet edeceğiz’ dedi.

Hakkâri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan ise, Belediye eş başkanına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

bddc9103-09a4-4cf6-9497-3b9f72c880b3.jpg

  
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.