SMA Hastası Metin bebek yaşamak için yardım bekliyor

SMA Hastası Metin bebek yaşamak için yardım bekliyor

Van'da yaşayan Ersin ve Berivan Öndil çifti, SMA hastası 16 aylık ikiz bebeklerinden Metin'in yaşaması için yardım eli bekliyor.

Van'da yaşayan Öndil çifti, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası 16 aylık ikiz bebeklerinden Metin'in ihtiyacı olan aşıların karşılanması için yetkililerden yardım bekliyor.

Baba Ersin Öndil, Metin'in yaklaşık 6 aylık olduğunda hareketlerinin yavaşlaması nedeniyle hastalığının fark edildiğini söyledi. Daha önce hiç duymadıkları bu hastalığın tedavisine başlandığını anlatan Öndil, Metin'in 7. ayında ilk müdahalesinin yapıldığını ifade etti.

Metin'in 5 ayrı cihaza bağlı yaşama tutunmaya çalıştığını belirten anne Berivan Öndül, "Metin için yetkili mercilerden izinle bir kampanya başlatıldı. Bu hastalığın tedavisinden haberdar olmadığımız için kampanya 13 aylıkken başladı. Eşim de bende Metin'in bakımı nedeniyle çalışamıyoruz. Metin'le birlikte 5 çocuğumuz var" diyerek yardımsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım istedi. 

Destek için aile iletişim: +90 542 151 15 12

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum