Pırlanta Bileklik Nedir?

Pırlanta Bileklik Nedir?

Elmas madeninin kesilmesiyle pırlanta taşı oluşturulmaktadır. Bu da demektir ki elmas madeni pırlantanın ham maddesidir.

Elmas madeninin kesilmesiyle pırlanta taşı oluşturulmaktadır. Bu da demektir ki elmas madeni pırlantanın ham maddesidir. Her ne kadar kesim sayısı aynı olsa da her pırlanta eşsizdir. Aynı kesim şekline sahip olmazlar. Pırlanta bileklik gerek tek bir taşın zincirle buluşturulmasıyla gerekse birçok taşın birbirine sabitlenmesiyle oluşturulan bileklik çeşididir. Gerçek zevk sahibi kadınların bileklik konusunda ilk tercihi daima pırlanta taşlı bileklikler oluştur.

En Çok Tercih Edilen Pırlanta Bileklik Modelleri

Pırlanta taşlı takıların tercih edilmesinde bazı önemli kriterler bulunmaktadır. Bunlar karat, renk, berraklık ve kesim olarak sıralanmaktadır. Tabi ki daha yüksek karatlı pırlantalar tercih edilme durumunda daha yüksek sıralarda yer almaktadır. Figürlü bileklikler, çubuk şeklinde dizilmiş taşlı bileklikler en çok tercih edilen modeller arasındadır.

Pırlanta Bileklik İle Tarzınızı Tamamlayın!

En şık kıyafetlerinizi tamamlayacağınız elegant bir takı arayışı olanlar aradıklarını çok da uzakta bulmayacaklar. Pırlanta bileklik özellikle pırlanta takılar ile kıyafetlerini tamamlamaya bayılanların ilk tercihi olmaktadır. Pırlanta küpeler kolyeler ve bileklikler son zamanların gözde üçlemesidir. En sevilen pırlanta taşlı bileklik çeşitleri https://www.luxodiamond.com/pirlanta-bileklikler internet adresinde sizleri beklemektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.