Lider, karlı zeminde maça hazırlanıyor

Lider, karlı zeminde maça hazırlanıyor

Kadınlar 2’nci Ligi D grubunda lider olan Yüksekova Belediye Spor, karlı zeminde Erzincan maçına hazırlanıyor.

 Kadınlar 2’nci Ligi’nde heyecan 10’uncu hafta maçları ile devam edecek. Oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yüksekova Belediye Spor, haftasonu Erzincan Gençler Gücü Spor’u konuk edecek. Oynadığı 9 maçta 24 puan toplayan temsilcimiz, liderliğini perçinlemek için sahaya çıkacak.

Soğuk hava ve karlı zeminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, haftasonu yapılacak maçta taraftar desteğini bekliyor.

Yüksekovabelediyespor

Ligde kendi gruplarında 2 puan farkla lider olduklarını kaydeden takım teknik direktörü Bayram Yıldırım, “Takım içerisinde arkadaşlık düzeyi genel olarak çok iyi. Bizi mutlu eden taraflardan birisi de bu. Başarının sırrı burdan gelmektedir. Bu hafta Erzincan Spor’u konuk edeceğiz. Her maçta olduğu gibi inşallah bu maçta da alnımzıın akıyla çıkacağız” dedi.

Bayramyıldırım

Karlı zeminde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yıldırım, “Şartlarımız buna elverişli. Ama hiçbir şekilde pes etmeden sporcularımız antrenman yapıyor. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz. Birinci devre büyük bir taraftar desteği vardı. Bu hafta da aynı şekilde taraftar desteğini bekliyoruz. Çünkü taraftarlar olduğu zaman sporcularda saha içerisinde daha özverili bir bakış açısı oluyor. Umarım bize destek olmaya gelirler” şeklinde konuştu.

Belediyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.