Kürsör

Kürsör

Fermuarlar kullanım alanlarına ve yerine göre önem kazanmaktadır. Bu anlamda kürsörlerin de önemi oldukça büyüktür. Kürsör seçiminde önemli olan kilit sistemidir.

Fermuarlar kullanım alanlarına ve yerine göre önem kazanmaktadır. Bu anlamda kürsörlerin de önemi oldukça büyüktür. Kürsör seçiminde önemli olan kilit sistemidir. Kilit sistemlerinin çeşitleri değişmektedir. Otomatik, yarı otomatik ya da kilitsin şekilde bulunabilir. Fermuarın açılıp kapanmasında bu elementin bulunması gereklidir. Diğer bir ismi ile fermuar sürgüsü olarak da bilinmektedir.

Kürsör Çeşitleri

Fermuar için kullanılan kürsörler, kullanım alanına göre değişmektedir. Kilitsiz çeşitler genel olarak çantalarda kullanılmaktadır. Otomatik kürsörler bir kuvvet uygulanmadığı sürece kilitli şekilde kalır. Yarı otomatikte ise elcik yukarıda kalırsa kilitlenmez, elcik aşağıda olduğunda fermuar kilitlenir. Yarı otomatik kürsörler ise en çok kot pantolonlarda kullanılır. Her kıyafet çeşidi için farklı kürsörlerin kullanılması birçok çeşidin olmasını sağlamaktadır.

Kürsör Kullanım Alanları

Fermuarın pratikliğinin sağlanması için kürsör önemli olmaktadır. Bu sayede fermuarlar çok daha kullanışlı bir hal alır. Ev tekstilinde, giyimde, montlarda, ayakkabılarda ya da çantalar da farklı tip çeşitler kullanılmaktadır. Bronz altın gümüş gibi renkler ürünün rengine göre seçilebilir. En uygun fiyatlı kürsör çeşitleri için https://www.ecefermuar.com.tr/kursorler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.