Kalite, hijyen ve deneyim Hassel Döner'de

Kalite ve hijyenden ödün vermeyen Hassel & Lawash Soslu Dürüm 7 yıldır kesintisiz bir şekilde Hakkari halkının hizmetinde.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Fatih Karaman ve kardeşlerinin girişimleri ile 9 Mart 2015 tarihinde Bulak Mahallesi Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Belediye Karşısındaki adresinde faaliyete başlayan Hassel & Lawash Soslu Dürüm yoluna emin adımlar ile devam ediyor. 

Hassel Zurna Tavuk Döner Dürüm. Özel lavaş ekmeği arası, patates kızartması, mevsim salata, sos, turşu ve mayonez ile damak tadının vazgeçilmezi olan Hassel & Lawash Soslu Dürümde; ezme, Grit Mezesi, Jalepone Turşusu ve isteğe bağlı Cips ile içecek çeşitleri de mevcut. 

7 yıldır kalite ve hijyenden ödün taviz vermediklerini belirten girişimci Fatih Karaman Hassel & Lawash Közde Soslu Döner’in deneyimli ustaların gözetiminde 20 kişilik dev bir kadro ile Hakkari halkının hizmetinde olduklarını söyledi. 

Hakkari halkına kendilerini tercih ettikleri için teşekkür eden Karaman, en iyi hizmeti vermek için büyük bir disiplin içinde vermeye devam ediyoruz dedi. 

Bütün personeli hijyen belgesine sahip olan, Hatay Yöresine Ait Yeni Döner Çeşidi. Közde Tavuk Döner Adı Başka Lezzeti Bambaşka. Sözde Değil Közde Döner. Şimdiden Afiyet Olsun... 

Sabah: 10:00’dan Gece: 23:00’e kadar tüm ev ve iş yerlerine servis yapılır.

Adres: Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Belediye karşısı/ Hakkari

Alo Paket: 0 438 211 33 33

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum