Kalite, güven ve deneyim Oto Erdal’da

Kalite, güven ve deneyim Oto Erdal’da

20 yıldır oto tamir ve bakımı sektöründe faaliyet gösteren Erdal Oto Özel Bakım Servisi 5 kişilik deneyimli ekibi ile Hakkari halkının hizmetinde.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2002 yılında Oto bakım ve onarım sektörüne giren ve o tarihten beri sektörün en iyisi olma yolunda ilerleyen Erdal Oto Özel Bakım Servisi’nde her türlü dizel ile benzinli aracınızın; bakım ve onarım işi itina ile yapılır.

Erdal Çiftçi ile Hamza Ustanın gözetiminde 5 kişilik deneyimli ekip, aracınızdaki arızaya hızlı ve güvenli müdahaleyi yapıp en etkin çözümü sunar.

Erdal Oto Özel Bakım Servisi 20 yılı aşkın tecrübesiyle her marka model araçlarınızın en kısa sürede arıza tespitini yapar, oto elektrikten, klimaya, aracınızın periyodik bakımından motor ve yedek parçaya kadar tüm hizmetleriniz güvenle yapılır.

Aracınızın tüm aksamlarının periyodik bakımı, şanzıman ve balata değişimi, amortisör değişimi, akü kontrolü ve değişimi, cihazla arıza tespiti, aydınlatma sistemi, ön düzen ve dört teker bakımı, klima bakımı, pasta- cila, cam filmi, yaza ve kışa hazırlık ile uzun yol öncesi kontrolü gibi hizmetler veriliyor.

Tüm marka dizel ve benzinli araçların arıza tespit bakım onarım işlemleri Erdal Oto Özel Bakım Servisi garantisi altındadır.

Oto sanayi sitesindeki hizmetlerin yanı sıra Oto Erdal Özel Bakım Servisi ihtiyaç duyan her vatandaşın yol yardımına da koşuyor. Oto Erdal’a uğramadan aracınızın bakımını yapmayın!

Adres: Merzan Mahallesi Sanayi Yolu üzeri Hakkari Merkez

Telefon: Erdal Usta: 054 211 85 23 Hamza Usta: 0544 620 10 53

6.jpg

1.jpg

7.jpg

5.jpg8.jpg

2.jpg

11.jpg

10.jpg

3.jpg

4.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum