Hakkârili Eşref Işık Toprağa verildi
Hakkari Belediyesinde uzun yıllar Su İşleri Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Eşref Işık, Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Hakkari Belediyesinde uzun yıllar Su İşleri Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Işık’ın cenazesi, hastane morgundan alınarak Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtindeki aile mezarlığına götürüldü. Merhum Eşref Işık, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.
Merhumun taziye ziyaretlerinin erkekler için Çatalar Camisi’nde, kadınlar için ise Onay Camisi’nde kabul edileceği bildirildi.
Merhum Eşref Işık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
