Hakkari'de Yeşil Sol'un 2. Tur mesaisi sürüyor

Hakkari'de Yeşil Sol'un 2. Tur mesaisi sürüyor

Hakkari'de, HDP, YSP ve DBP yöneticileri, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri ise Hakkari ve Çukurca'da esnaf ziyaretinde bulundu

Hakkari'de Yeşil Sol Parti Milletvekilleri ile HDP, YSP ve DBP il ilçe yöneticileri bu hafta sonu gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimi için köy ve mahalle çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez parti yöneticileri ile birlikte kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak seçime katılım çağrısında bulundu.

Yeşil Sol Hakkari Milletvekili Öznur Bartın da beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Çukurca ilçesinde esnafı ziyaret ederek 28 Mayıs'ta yapılacak 2. Tur seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Öte yandan, HDP il eş başkanı Lokman Özdemir öncülüğünde başlatılan çalışmalar da Pınarca bölgesinde bulunan Balekan, Hendek, Navgüzan, Bile, Berdan, Gevkan, Dêre ve Hergelan köyleri ziyaret edildi.

Köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan partililer, yurttaşlardan ilk turda olduğu gibi ikinci turda da aynı performansı göstermelerini istedi.

Ziyaretlerin devam edeceği öğrenildi.

Resim


Resim

Resim

whatsapp-image-2023-05-25-at-00-26-31.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.