Hakkari'de Koruyucu Aile Günü etkinliği

Hakkari'de Koruyucu Aile Günü etkinliği

Hakkari'de 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinlikleri çerçevesinde koruyucu ailelere ve çocuklara yemek programı düzenlendi.

Gün dolasıyla Merzan Mahallesinde bulunan Golazurya koruyucu aileler ve çocukları Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen programda konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, koruyucu aileleri ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek çocukların mutlu yuvalarında yarınlara hazırlayan, koruyucu aileleri ağırlamanın memnuniyetini yaşadıklarını söyledi.

Devletin her zaman vatandaşına şefkatle kucak açtığını hatırlatan Vali Akbıyık, şunları kaydetti.

''Çocuklarımız ise herkesten, her şeyden önce gelir. Ebette ki devletimizin imkânları bütün çocuklarımıza bakmaya yeter ama imkânlar ne olursa olsun, sizin çocuklara verdiğiniz sevginin, aile sıcaklığının yerini tutamaz. Şunu da bilmenizi isterim ki Devletimiz de bütün gücü ve imkânları ile sizin yanınızdadır ve olmaya devam edecektir.Bu alanda yapılan çalışmaların bir iyilik harekettir.Katkılarından dolayı koruyucu ailelere teşekkür ederim.''

Programa Vali Akbıyık'ın eşi Sevim Akbıyık , Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürü Salih Kaya, koruyucu aileler ve koruyucu aile biriminde çalışan meslek elemanları katıldı.

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.