Hakkari’de AHQAM Lounge’ye görkemli açılış

Ahqam Lounge Cafe – Restoran düzenlenen görkemli bir açılış ile hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bulak Mahallesi İstiklal Caddesinde Hakkarili girişimci  Metin Ölmez Azad Vural'ın 5 milyon TL’ye mal ettiği ve batı standartlarını aratmayan tam donanımlı  Ahqam Lounge Cafe – Restoran açıldı.

Açılışa, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Pinyanişi Aşiret Lideri Orhan Pirozbeyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, kanaat önderleri, iş adamları, siyasi parti temsilcileri, STK Temsileri esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Davetlileri temsilen açılışı gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,  Aşiret Lideri Orhan Pirozbeyoğlu, Hakkari’ye böyle güzel bir hizmeti getiren girişimci Azad Vural ve Metin Ölmez’e teşekkür ederek, yeni işyerinin Hakkari halkına hayırlı olmasını dilediler.

Açılış sonrası davetlilere değişik ikramlar yapıldı.

30 kişinin istihdam edildiği Ahqam Lounge Cafe – Restoran adlı işyerinde Nargile atölyesi, Eğlence salonu da bulunuyor.

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten, işyeri sahipleri Azad Vural ve Metin Ölmez, açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, işyerlerinin Hakkari halkına hayırlı olması temennisinde bulundular.

3-001.jpg

1-001.jpg

4-001.jpg

5-001.jpg

6-001.jpg

7-001.jpg

8-001.jpg

9-001.jpg

10-001.jpg

11-001.jpg

12-001.jpg

13-001.jpg

16-001.jpg

17-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum