Hakkari İl Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Hakkari İl Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Hakkari İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nın 5’inci buluşması Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğinde Hakkari Valiliğinde İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Destinasyon Direktörü Mehmet Aydın Demir ve beraberindeki heyet, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında "Kültür ve Turizm" isimli kitap, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu tarafından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy adına Vali Akbıyık'a takdim edildi.Ardından Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu Başkanlığında İl Turizm Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Emin Yıldırım, Hakkari Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ahmet Karaçalı, Hakkari Üniversitesinden Sevgi Pınar Zeydan, Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden Kenan Çiftçi katıldı.

Toplantıda, TGA Sunumu , Alt çalışma grupları sunumları, Turizm Aksiyon Planı'nın değerlendirilmesi ve önceliklendirilmesi , 2023 yılı etkinlikleri ele alındı.

3-001.jpg

1-002.jpg

2-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum