Hakkari Ak Parti'de kadın buluşması

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya AK Parti Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu “Kadın Buluşması” programına katıldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen toplantıya Ak Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve partili kadınlar katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, “Kadınlarımıza daha fazla destek vermekte kararlıyız. Eğitimden sağlığa, istihdamdan girişimciliğe kadar her alanda kadınlarımızın haklarını korumayı, onlara pozitif ayrımcılık yapmayı ilke edindik. Yaptığımız her reformda, hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmette, yürüttüğümüz her mücadelede kadınlarımızı yanımızda görmenin verdiği şevkle, sürekli daha ileri adımlar attık. Yıllarca sadece sorunlarıyla, istismarlarıyla, dramlarıyla, mağduriyetleriyle gündeme gelen kadınlarımızı, toplumumuzun başı dik, üreten ve huzurlu birer Ferdi olarak başımızın üstünde tutmaya devam ediyoruz" dedi.

Kadınları siyasette aktif hale getirdiklerini kaydeden Kaya, "Türkiye'nin siyasi hareketleri içerisinde kadın kolları bizim gibi güçlü olan bir parti yok. Gerek ana kademesiyle gerek kadın kollarıyla gerek gençlik kollarıyla en güçlü parti biziz" diye konuştu.

Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ise 28 Mayıs'taki seçimin Türkiye Yüzyılı ideali için önemli bir aşama olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınların toplumdaki önemine ilişkin ifadelerini hatırlatan Ertuş, şunları kaydetti:

"Ülkemiz artık kendi siyasi önceliklerini bizzat kendisi tayin eden ve uygulayabilen bağımsız bir ülke haline gelmiştir ve yeniden şekillenen dünyada lider bir ülke olma yolunda hızla ilerlemektedir. Hakkari'mize yatırım yapmış tek lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Devrimleri, vizyonu, duruşu, feraseti ve hizmetleriyle ülkemizi dünyanın öncü ülkelerinden biri haline getiren lider, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu nedenle 28 Mayıs'ta herkesin sandığa gitmesi gerekir." diye konuştu.

Ertuş, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için kentten de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısında bulundu.

Kadınların ilgi gösterdiği program ,katılımcıların görüşlerini dile getirmesiyle devam etti.

whatsapp-image-2023-05-26-at-18-58-24-1.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.