Gökhan Halıda Bayram inidirimi

Hakkari’de faaliyet gösteren Gökhan Halı Saray’ı satış mağazası Ramazan Bayramına özel indirim kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Yıllardır  Hakkari'nin Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Üzerindeki Hacı. Sait Camisi bitişiğindeki adresinde faaliyet gösteren Gökhan Halı Sarayı Ramazan Bayramına Dev İndirim kampanyasına giriyor.

Her zaman birinci önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Mağaza yetkilisi Sabri Gökhan, Gökhan Halı Sarayında bol çeşit, kalite ve uygun fiyata halının her çeşidinin bulunduğuna dikkat çekti.

'Ramazan Bayramı Baharla geldi' diyen Gökhan, yeni sezanda tüm ürünlerde yüzde 50 oranında indirim yaptıklarını ifade etti ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en kaliteli ve en fazla halı çeşidini kendi mağazalarında olduğunu sözlerine ekledi.

2.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum