Fırat'tan seçim çalışması

Fırat'tan seçim çalışması

Şemdinli'de ikamet eden Herki Aşireti kanaat önderlerinden Mehmet Fırat, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destek amacıyla ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Fırat Şemdinli ilçe merkezinde esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinleyip, vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için destek istedi.

Tüm esnafı tek gezen Fırat, yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamada şunları kaydetti.
'' Hemşehrilerimizle sohbet ettik, gelecek turda Cumhurbaşkanımızı en yüksek oranla yeniden Cumhurun başında görmek için sözleştik. Hemşehrilerimizin AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccühü çok büyük. 28 Mayıs'ta yine çok büyük destekle bizlerle olacaklar inşallah. Vatandaşımızın, hemşehrilerimizin bize olan inancı ve güveni ile 28 Mayıs'a doğru koşuyoruz. Hep birlikte 28 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız.” dedi.

whatsapp-image-2023-05-26-at-21-01-35.jpeg

whatsapp-image-2023-05-26-at-21-01-38.jpeg

whatsapp-image-2023-05-26-at-21-04-33.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.