FAM Tekstil’de bahar indirimi!

Hakkari’de 30 kişinin istihdam edildiği FAM Tekstil, Ramazan bahar indirim kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Biçer Mahallesinde bulunan İş Geliştirme Merkezi (Eski HİSAŞ) tesislerinde iş insanı İsmail Çatal’a ait FAM Tekstil fabrikasında şık ürünler cebinize uygun fiyatlar ile perakende satışa başladı.

2-002.jpg

FAM’da üretilen bay, bayan ve çocuk iç çamaşırları, eşofman takımları, Kazak, swit ve kapşonlar, Boydan elbiseler, 15, 20, 30, 40, 50 TL’ye değişen fiyatlar ile hizmetinizde

4-001.jpg

Kentin tek markası olan FAM Tekstil fabrikasının sahibi İsmail Çatal, 6 yıldır Hakkari’de faaliyet gösterdiklerini söyledi.

1-002.jpg

İstanbul’dan aldıkları kumaşları Hakkari’deki tesiste işlediklerini ve 30 kişiyi istihdam ettiklerini dile getiren Çatal, “ 6 yıllık süreçte hem iç hem de dış piyasaya çalışıyoruz. Irak’ın Erbil kentinde iş yapmak için bağlantı kurduk. Hem ürünlerimizin kalitesini artırdık hem de ürünlerimizi dışarıya satmak için bir çaba harcıyoruz. İç piyasaya bayan, erkek, çocuk alt eşofman, kapüşonlu kapüşonsuz switüretiyoruz. Tişört üretiyoruz. Kumaşlarımızı İstanbul’dan alıyoruz. Burada kesimini stilistçiliğini, üretimin tamamını yapıyoruz. Bünyemizde yaklaşık 30 civarında eleman çalıştırıyoruz. Elemanlarımız geçmişte vasıfsızdı. Artık hepsi ustalaştı. Biraz daha kalitemizi artırarak dış piyasaya açılacağız” dedi.

3-001.jpg

Hakkarilileri FAM Tekstil mağazasına beklediğini belirten Çatal her bütçeye uygun kaliteli ve garantili ürünler olduğunu ifade etti.

İLETİŞİM :0530 324 7422

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.