Engeliler Neden Hep Unutuluyor

Engeliler Neden Hep Unutuluyor

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği tarafından 2 akülü sandalye ve 5 Manuel sandalye olmak üzere toplam 7 ihtiyaç sahibi Engelliye sandalyeleri dernek tarafından adreslerinde teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Mesut Keskin teslim ettikleri son sandalyelerle birlikte toplamda 700 adet Tekerlekli Sandalyeyi engellilerimizin hizmetine sunduklarını söyledi.

Başkan Keskin," Teslim edilen sandalye sayısının bir dernek tarafından teminin güç olduğunu ancak yıllardır hayır sahibi sponsorlarla ikili ilişkiler ve güven çerçevesinde ilerledi. 

Yerel seçimlerin hız kazandığı şu günlerde kimsenin kapılarını çalmadık. Şehrimizde gün geçtikçe engellilerimizin görmezden gelindiğini ancak dernek olarak var olma mücadelesi veremeye devam edecektir. Sandalye desteği sağlayan tüm sponsorlara teşekkür ederim" dedi.

5b1f2e97-f29c-4559-a73b-5ee00e6f2a89.jpg8c3750a8-6739-4403-889f-df12a05ed891.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum