Domino's'tan müthiş Orta Boy fırsatı

Domino's'tan müthiş Orta Boy fırsatı

Her zevke hitap eden leziz pizzalar, ekstra lezzetler, dilediğin hamur ve kenar seçenekleri Dominos Pizzada! Üstelik çok avantajlı kampanyalarla.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Domino's Pizza Merkez (Gazi Mah.), Hakkari şubesinden online sipariş vermek için restoran menüsünden seçiminizi yaparak yemek siparişinizi verebilirsiniz.

Acıktın mı? Hemen Yemeksepeti'ne gir, siparişini ver, yemeğin kapına gelsin. Sipariş et gelsin, ama ne yersin! Üstelik dilediğin gibi de ödersin. Yemeksepeti. Kapıda Ödeme Seçeneği. 7/24 Sipariş İmkanı. Canlı Müşteri Hizmeti. İndirimli Menüler.

Her hafta yenilenen Domino's Gel Al kampanyalarını kaçırma! Domino's Hakkari Şubesine gelerek yararlanabileceğin Gel Al Orta Boy Pizzalar 29.99 TL'den başlayan fiyatlarla.

Kantin Pizza & Favori Pizza dilediğin biri 29.99 Gel Al

İçeride servis · Paket servisi · Evlere servis

Adres: Gazi Mahallesi H. Sait Camisi karşısı Hakkâri Merkez

Telefon(0438) 214 22 00

5.jpg1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.