Asmina Vestel'de Ramazan sürprizi

Asmina Vestel'de Ramazan sürprizi

Vestel Ankastre set alımın ramazan fırsatı. Bu Ramazanda Asmina Vestel'e uğrayın kazançlı çıkın.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her ay farklı indirim kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldüren Asmina Vestel Ramazanda da en yanınızda

Bu Ramazanda Vestel Ankastre Set alımında, binlerce üründe kullanabileceğiniz 500 TL değerinde Trendyol Cüzdan hediye çeki ile evinize bereket, sofranıza lezzet katın!

30 Nisan'a kadar kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcıları ve vestel.com.tr’den alınan ve 21.05.2022 tarihine kadar montajı yapılan seçili Vestel 3’lü ankastre setlerde (1 ankastre fırın, 1 ankastre ocak, 1 ankastre davlumbaz) geçerlidir.

Ürünün montajı sonrası Vestel’den gönderilen SMS’te yer alan kampanya katılım kodu ile, 28.05.2022 tarihine kadar vestel.com.tr üzerinden başvuru formunu dolduran tüketiciler, kampanyadan yararlanabilirler.

İlgili hediye çeki tutarı kampanyaya dahil olan Vestel ürünlerinin satın alımı sonrasında kazanılacak olup sonraki Trendyol alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Kredi kartı limiti yok, kredi kartı kullanımı yok, kefil şartı yok. Fiba Bank yok, Aktif Bank Yok, Finans Bank yok, EFT, İBAN, PTT Bank kullanımı yok. Yerinde ve elden taksit ödeme zamanı Asmina Vestel’de.

Adres AHS Karşısı Belediye dükkanları - Hakkari Merkez 

1.jpg

2.jpg

whatsapp-image-2022-04-07-at-13-17-59-3.jpeg

whatsapp-image-2022-04-07-at-13-17-59-2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.