Yüksekova Belediyespor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Yüksekova Belediyespor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta mücadele eden Yüksekova Belediyespor, 7.haftada Pazar günü deplasmanda, Diyarbakır Bağlar Belediyespor ile oynayacağı maç için idman çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova Belediyespor hafta başından beri Teknik Sorumlu Yavuz Hastoprakçılar nezaretinde idman çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede'ki Hava şartları nedeniyle idman çalışmalarını özel bir halı sahada sürdüren Siyah-kırmızılı futbolcular, ligin 7. Haftası deplasmanda (Pazar günü) Diyarbakır Bağlar Belediyespor ile karşılaşacak. Yüksekova Belediyespor Teknik Sorumlusu Yavuz Hastopraçılar yaptığı açıklamada, takımın moralinin yerinde olduğunu belirtti.

Hastoprakçılar,’Şu anda tüm oyuncularımızın moralleri yerinde. Bu hafta sonu Diyarbakır deplasmanında oynayacağımız Bağlar Belediyespor karşılaşmasının çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz’ şeklinde konuştu.

Öte Yandan, Geride kalan 6 hafta sonunda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan temsilcimiz, 12 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor.

bld1.jpgbld2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.