AK Parti’den Süper Kupa krizine ilişkin ilk açıklama

AK Parti’den Süper Kupa krizine ilişkin ilk açıklama

AK Part Sözcüsü Ömer Çelik, "Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. CHP lideri Özgür Özel ise "Her şeye tek başına karar veren kişinin sorumluluğu bu şekilde örtülemez” ifadelerini kullandı.

 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali, takımların Suudi yetkililerle yaşadığı kriz nedeniyle iptal edildi.

Siyasilerden ve futbol kulüplerinde yaşanan krize ilişkin tepkiler gelirten AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı paylaşımda, “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın istifasını talep etmek, gerçek sorumluyu görmemektir. Aylardır, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanmasına itiraz ediyoruz. Her şeye tek başına karar veren kişinin sorumluluğu bu şekilde örtülemez” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.