“Ezginin Günlüğü” konseri Zeze Big House’de

“Ezginin Günlüğü” konseri Zeze Big House’de

Hakkari’nin ilk ve tek turistik mekanı olan Zeze Big House Pazar akşamı “Ezginin Günlüğü” müzik grubuyla konser verecek.

Hakkari’nin Çevre Yolu üzerinde bulunan Rüya Plazanın 6. katında geçen yıl turistik mekan olarak hizmet vermeye başlayan "Zeze Big House" kent merkezinde olması, özel dekorasyonu, özel zengin yemek menüleri, her kesime hitap eden içki servisi, sıcak ve soğuk içecekleri, kaliteli hizmet anlayışı, konumu, gece gündüz ferah, hijyenik ve geniş ortamının yanı sıra, müşterilerine özel ülkemizin ünlü ses sanatçılarını ve müzik gruplarını getirerek hizmet vermeye devam ediyor. 

Dodan ve Cevdet Bağca’dan sonra Türkiye’nin gönlünde taht kurmuş ve birçok başarılı şarkıya imza atan “Ezginin Günlüğü” müzik grubunu da Hakkari halkıyla buluşturacak olan Zeze Big House 22 Nisan Pazar günü saat 20:00’da dev bir organizasyonla konser vermeye hazırlanıyor. 

People’s coffee, Silvio Massimo, Artı 30, AHS AVM, Enjoy Çocuk Parkı ve Demo Net Cafe’nin sponsor olduğu konserin biletleri sınırlı sayıdadır. 

Bilet satış noktası; Çevre Yolu Rüya Plaza Kat: 6 ZeZe Big House.

İLETİŞİM: 0544 741 2585

ezginin-gunlugu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.