Lady Gaga, Superbowl'a damga vurdu

Lady Gaga, Superbowl'a damga vurdu

Amerikan futbolu ligi NFL'in final müsabakası olan Super Bowl, protestolara ve birlik mesajlarına sahne oldu. Ünlü pop yıldızı Lady Gaga, Super Bowl'un merakla beklenen devre arası gösterisine damga vurdu.

Amerikan Futbol Ligi'nin (NFL) final müsabakası olan Super Bowl, önceki yıllardan farklı olarak siyasi mesajların taşındığı bir platforma dönüştü.

Donald Trump'ın başkanlığının ardından gerçekleşen ilk uluslararası etkinlik olan NFL final müsabakası Super Bowl, şirketleri, ünlü yıldızları ve protestocuları bir araya getirdi. Her yıl gerçekleşen etkinlik, bir futbol müsabakasından çok daha fazlasını temsil ediyor.
Etkinliğin yapıldığı stadyumun dışında, yaklaşık 500 eylemci Trump'ın politikalarına karşı yürüyüş yaptı.

LADY GAGA'DAN MESAJ

Etkinlikte sahne alan ünlü pop yıldızı Lady Gaga, geceye damga vuran bir performans sergiledi. İlk olarak God Bless America'dan (Tanrı Amerika'yı korusun) birkaç sözle performansına başlayan Lady Gaga, Trump karşıtı protestolarda söylenen This Land is Your Land şarkısını da seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.