Beşiktaş Sergen Yalçın'la anlaştı

Beşiktaş Sergen Yalçın'la anlaştı

Beşiktaş, Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandığını "10'un yeri burası" ifadeleriyle duyurdu

Beşiktaş Spor Kulübü, bir süredir yeni sezonda kulüpte kalıp kalmayacağı bugüne kadar netleşmeyen Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak "10'un yeri burası" ifadelerini kullandı.

2020'nin başında ara transfer döneminde Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünde kulüp, 2020-2021 sezonunda hem Süper Lig Şampiyonu oldu hem de Türkiye Kupası'nı kazandı.

Ancak bir süredir yeni sezon için kulüp yönetimiyle anlaşamayan Sergen Yalçın'ın sözleşme için masaya oturmaması, bazı taraftarların tepkilerine yol açmıştı.

Bugün Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kulüüp yöneticisi Emre Kocadağ ile bir kez daha bir araya gelen Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş'taki görevine devam edeceği Twitter üzerinden, Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemde giydiği 10 numaralı formaya atıf yapılarak bu şekilde duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.