Yüksekova’daki acı kazada hayatını kaybeden Hacer toprağa verildi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki Hacer Özcanan toprağa verildi.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Vezirli Mahallesi'nde servis minibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralanmıştı.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Hacer Özcanan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtararak hayatını kaybetti .
Genç yaşta hayatını kaybeden Özcanan Kamışlı köyü Camisinde kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.
Özcanan'ın taziyesi ise kamışlı Köyü Camisinde kabul edilecek.,
Kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi ise Yüksekova Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Kaza ile ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatıldı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
