Yüksekova'da 'Peradent' diş kliniği açıldı

Yüksekova'da 'Peradent' diş kliniği açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Peradent isimli diş kliniği, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İlçenin İpek Yolu Caddesi, Halkbank Binası karşısındaki Altekin Yaşam Plaza'da hizmete giren diş kliniğinin açılış törenine; Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, Büyükçiftlik Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yıldırım, Hakkari Tüketiciler Birliği Başkanı Perviz Geçirgen ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, "Kadın diş hekimimiz Pınar Duman'ı tebrik ediyorum, yeni diş kliniğimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'YÜKSEKOVA'NIN İLK KADIN DİŞ HEKİMİYİM'

Açılışta gazetecilere açıklama yapan Diş Hekimi Pınar Duman, daha önce Yüksekova'da bir sene çalıştığını söyledi.

Yüksekova'nın ilk kadın diş hekimi olduğunu ifade eden Duman, "Buranın halkını çok seviyorum, bu nedenle de diş kliniğimi burada açmak istedim. Kliniğimizde her türlü malzemeyi bulunduruyoruz, son teknolojik araçlar ile çalışıyoruz. Tüm Yüksekova halkını kliniğimize bekliyoruz. Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış, verilen kokteyl ile son buldu.

1-002.jpg

2-002.jpg

whatsapp-image-2022-07-07-at-17-25-38-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-07-at-17-25-38.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.