Hakkâri’de Araç Kiralamanın En Doğru Adresi: Ahsen Rent A Car

Hakkâri’de Araç Kiralamanın En Doğru Adresi: Ahsen Rent A Car

Hakkâri’de tecrübeli ve uzman kadrosuyla oto kiralama sektörünün güvenilir ve öncü firması olan Ahsen Rent a car, son model araçları ekonomik fiyatlar ile sunmaya devam ediyor.

 

Hakkâri’de araç kiralama denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan Ahsen Rent A Car, geniş araç filosu ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla hizmet vermeye devam ediyor. İşletmeciliğini Lokman Kurt, Erdem Koç ve Taner Kurt’un yaptığı, birçok marka ve modelde araçlarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan firma, orta sınıf araçların yanı sıra lüks araçlarla Hakkâri bölgesinde oto kiralama hizmeti sunuyor.

2007 yılından bu yana hizmet veren Ahsen Rent A Car ortaklarından olan Lokman Kurt, firmanın faaliyetleri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak kiralama yaptıklarını ifade eden Kurt, “Firmamızda kendimize ait olan kaskolu çok sayıda aracımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Firmamızda orta sınıf araçlar dışında lüks araçlarımız ve arazili araçlarımızda mevcuttur ” dedi.

(Not) Ahsen Rent a Car’da bayrama özel indirim kampanyası da başladı.

ADRES: Otluca Tugay yolu derviş eren caddesi yeni mahalle

İLETİŞİM: 0543 869 5338 - 0530 011 6579 – 0542 772 3857

KONUM İÇİN TIKLAYINIZ...

2.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

6.jpg

1.jpg

iopkp7.jpg

3.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.