Van’da PTT önündeki kuyruklar işkenceye dönüştü

Türkiye’de vaka sayısı düşmesinden sonra alınan Covid-19 tedbirlerin büyük bölümü kaldırılmasına rağmen, Van PTT şubelerinde alınan önlemlerden dolayı oluşan kuyruklar işkenceye dönüştü.

Van’da PTT şubelerinde yaşanan personel eksikliğinden dolayı yaşanan uzun kuyruklar devam ediyor. Alınan Covid-19 tedbirlerin büyük bölümü kaldırılmasına rağmen, yaşanan sorunlar çözülmüyor.  Özelikle devlet destekli elektrik borçlarını ödemeye gelen kadın ve yaşlılar şubeler önünde saatlerce sıra bekliyor. Sabahın erken saatlerinden gelerek kuyruklarda beklediklerini dile getiren yurttaşlar, bir işlem için bazen saatlerce sıra beklemek sorunda kaldıklarını kaydetti.

PTT önünde yaşanan mağduriyetin devamı görüntülü haberimizde

Haber ve Video- Hakan Aslan -Özlam Yacan Serhat News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum