
Van’da metil alkol can aldı
Van’da metil alkol can aldı: Ölü sayısı 4’e yükseldi
Van’da metil alkol tükettikten sonra hastaneye kaldırılan 8 kişiden 4’ü hayatını kaybederken, 4 kişinin ise tedavisi devam ediyor.
Van’da geçtiğimiz günlerde metil alkol kullandıkları gerekçesiyle zehirlenen 8 kişi hastanede tedavi altına alınmıştı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırılan 8 kişiden 2’si 20 Ağustos’ta yaşamını yitirirken, bugün 2 kişin daha yaşamını yitirdiği öğrenildi.
4 kişinin yoğun bakım ünitesinde tedavileri ise devam ediyor.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.