Tuğba Özay'ın 'Çadır' isyanı

Eski manken Tuğba Özay, Hatay'da depremzedelerin yaşadığı barınma krizine tepki gösterdi: Kendi vatandaşım için ben çadır dileniyorum, erzak dileniyorum. Böyle bir sistem var mı ya!

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, depremzedelerin durumuna isyan etti.

Sosyal medya hesabından, Hatay'dan bir video paylaşan Özay, çadırların içini göstererek 'Bu yaşamak mı?' diye sordu.

"Kendi vatandaşım için ben çadır dileniyorum, erzak dileniyorum. Böyle bir sistem var mı ya! Ekranlara çıkıp şov yapmakla olmaz bu işler" diyen Özay, "Bundan sonra herkesi, her şeyi tek tek ifşa edeceğim. Başıma ne getirirlerse, canım pahasına, ne olursa olsun" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.