
Trenin metrelerce sürüklediği cipin sürücüsü öldü
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treni ile çarpıştıktan sonra metrelerce sürüklenen cipin sürücüsü Mikail Börekçi olay yerinde vefat etti.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde trenin çarptığı cipin sürücüsü Mikail Börekçi (73) hayatını kaybetti.
DHA'nın haberine göre kaza, saat 19.00 sıralarında Yeşilmahalle ile Denizli karayolunu birbirine bağlayan hemzemin geçitte meydana geldi.
Söke- Denizli seferini yapan yolcu treni, iddiaya göre o esnada kapalı olan bariyerlerin yanından geçmek isteyen Mikail Börekçi yönetimindeki cipe çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobil metrelerce sürüklendi.
Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza bölgesine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, Börekçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Savcısının incelemelerinin ardından Börekçi'nin cansız bedeni Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.