Telefonla konuşurken 50 metrelik uçurumdan düştü

Telefonla konuşurken 50 metrelik uçurumdan düştü

Adana'da Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampusu'nda, telefonla konuşurken 50 metrelik uçurumdan düşen genci, itfaiye ekipleri vinçle kurtardı.

Adana'da, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Kampusu'nda bir kişinin uçurumdan düştüğü ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi C.Ö'nün telefonla konuştuğu sırada yaklaşık 50 metrelik uçurumdan düştüğünü ve mahsur kaldığını tespit etti.

AA'nın haberine göre Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri, kurtarma aracını ağaçlık alandan uçuruma yaklaştırarak vinç yardımıyla C.Ö'nün bulunduğu yere bir görevli indirdi.

Çeşitli yerlerinden yaralanan C.Ö, yanına inen itfaiye erinin ilk müdahalesinin ardından, sedyeye bağlanarak kurtarıldı. C.Ö. ambulansla ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.