Tacize uğrayan kadınlara yardım etti canından oldu

Tacize uğrayan kadınlara yardım etti canından oldu

Afyonkarahisar'da tacize maruz kalan ve yardım isteyen 2 kadına yardım eden Engin Taş, 2 erkek tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Taş vefat etti.

Afyonkarahisar'da, tacize uğrayan genç kadınlara yardım eden 36 yaşındaki Engin Taş boynundan bıçaklanarak öldürüldü.

DHA'nın haberine göre, Kadınana Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle tartışan Engin Taş, kavgaya dönüşen olayda boynundan bıçaklandı. Taş, kanlar içinde yerde kalırken, ihbarla bölgeye sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Taş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Engin Taş'ın vefatının ardından Afyonkarahisar Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Olay yerindeki güvenlik kameraları ile görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen Serkan Ç. (19) ve yeğeni V.Ç.'yi (16) gözaltına aldı.

Taş'ın çalıştığı fırına gelen 2 genç kadının, 2 erkeğin kendilerini takip ettiğini söylediği ve yardım istediği iddia edildi. Kızların yardım talebi üzerine Engin Taş'ın Serkan Ç. ve V.Ç.'yi uyardığı, daha sonra çıkan tartışmanın ardından iki kişi tarafından boynundan bıçaklandığı öne sürüldü.

Afyonkarahisar'ın Erkmen beldesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilen Engin Taş'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.