Soylu'nun Of'ta silahlı saldırıya uğrayan kuzeni Sefa Dönmez öldü

Soylu'nun Of'ta silahlı saldırıya uğrayan kuzeni Sefa Dönmez öldü

Trabzon Valiliği Sefa Dönmez'e ateş etmekten zanlı F.U.nun gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Soylu'nun da Of'a hareket ettiği bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez uğradığı silahlı saldırıdan sonra Trabzon'un Of ilçesinde kaldırıldığı hastanede öldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun halasının oğlu olan Sefa Dönmez,Trabzon'un Of ilçesinde bir kişinin silahlı saldırısına uğramış ve Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

Vücuduna üç kurşun isabet eden Dönmez tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün haberine göre Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Sefa Dönmez'in bir tartışma sırasında aralarında husumet olan Faruk Ulusoy tarafından tabancayla hedef alındığını açıkladı. 

Şüpheli yakalandı

Trabzon Valiliği'nden saldırıyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamaya göre, Pazartesi günü "19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U, olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrası zanlı F.U., tabancayla 5 el ateş ederek maktul Sefa Dönmez'in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

"Zanlı F.U., olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir."

Süleyman Soylu cenazeye katılmak için Trabzon'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.