Sosyal medya uzmanı Özel'den yeni yıl mesajı!

Sosyal medya uzmanı Özel'den yeni yıl mesajı!

Hakkari'nin ilk ve tek sosyal medya uzmanı Adem Özel yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı

Özer tarafından yayınlanan mesajda;

''Sevgili [Meda Tasarım] / Tüm Çalışanlarımız / Değerli Müşterilerimiz,

Yeni bir yıla giriş yapmanın coşkusu ve umuduyla sizlere merhaba diyoruz. 2023 yılı, birlikte güzel başarılar elde ettiğimiz, zorlukları birlikte aştığımız bir yıl oldu. Ancak, yeni bir yıl demek; yeni hayaller, yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar demek!

2024 yılında da birlikte nice başarılara imza atmak, yeni projeleri hayata geçirmek ve daha da büyümek için sabırsızlanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu yeni yılın, size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Geçmişin deneyimleriyle güçlenerek, geleceğe umutla bakmanın keyfini çıkarın. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize bolca neşe, başarı ve huzur getirmesini dileriz.

Yeni yılınız kutlu olsun!

Saygılarımla,
[Meda Tasaım] Ailesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum