Sokak ortasında eşini bıçaklamıştı

Sokak ortasında eşini bıçaklamıştı

Van'da dün tartıştığı eşini bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs tutuklandı.

Van'da 10 Mart günü İskele Caddesi'nde meydana gelen olayda bir çocuk annesi Z.Ş., tartıştığı eşi H.Ş., tarafından bıçaklandı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, H.Ş.'ye çevredeki yurttaşlar tepki göstermişti.

Polisin vatandaşların elinden zor kurtararak gözaltına aldığı H.Ş, bugün emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

H.Ş, verdiği ifadede Antalya'ya çalışmaya gittiğini ve eşinin evi terk ettiğini, söz konusu süreç içerisinde de eşinin başkasıyla görüştüğünü düşündüğünü ifade etti. Barışmak için eşini çağırdığını bir mekanda oturup konuştuklarını söyleyen H.Ş., eşinin bir türlü ikna olmadığını ve oturdukları mekandan çıktıktan sonra yanında taşıdığı bıçakla bu fiili işlediğini söyledi.

İfadesinde cahillik yaptığını söyleyen H.Ş., çıkarıldığı mahkemece, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Z.Ş.,'nin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.